Friday, July 30, 2010

Cool men hairstyle 2009-2010


uk men hairstyle 2009-2010

On Gossip Girl, Ed Westwick's character Chuck Bass maintains that slightly creepy "combed with a pork chop look." Off the set, he's all style with classic Caesar cut. Apply a bit of pomade for separation and shine and toss it around a bit with the fingers with a final smooth forward. Great looks in under a minute .
Cool guys hairstyle 2009-2010

uk men hairstyle 2009-2010

Edward William "Ed" Westwick is an English actor best known for his role as Chuck Bass in the main cast on the American television series Gossip Girl. He is also an indie rock singer.
popular hairstyle for men

uk men hairstyle 2009-2010

Westwick is currently dating his Gossip Girl co-star Jessica Szohr.He also currently shares an apartment with his co-star Chace Crawford.
latest trendy hairstyle for men

uk men hairstyle 2009-2010

His layers were uniform cut all over and were textured for a choppy finish and to make the hairdo easy to style

Tyra Banks Black Hair styles trends 2010

Hunter x Hunter Anime Manga

Hunter × Hunter adalah judul manga karya Yoshihiro Togashi, yang bercerita tentang anak laki-laki berusia 12 tahun bernama Gon Freecss, dan usahanya untuk menemukan ayahnya, Ging Freecss. Ging adalah seorang Hunter, yang dalam cerita Hunter x Hunter yaitu anggota dari suatu kelompok elit yang memiliki segala macam izin untuk melakukan apapun dimanapun.

* Gon Freecss: Seorang anak laki laki berumur 12 tahun yang mengembara untuk menemukan ayahnya yang sudah lama pergi dan tak pernah kembali. Gon mempunyai indera yang sangat tajam karena terbiasa hidup dihutan dan tidak takut pada monster. Gon sangat polos, baik dan setia kawan. Dia bertemu dengan Killua pada ujian hunter dan sejak saat itu Gon dan Killua menjadi teman yang baik. Memiliki Nen bertipe Kyouka, atau penguat, yang sering digunakan secara spesifik oleh Gon untuk melancarkan pukulan yang amat kuat. Jurus spesialnya adalah Jajanken.



* Killua Zaoldyeck: Anak dari keluarga pembunuh bayaran yang sangat terkenal dan ditakuti oleh banyak golongan. Memiliki sifat yang sangat cuek dan suka semaunya sendiri. Dia bertemu dengan Gon pada latihan hunter, namun sayang dia gagal dalam ujian hunter yang pertama karena tekanan kakaknya, Illumi Zaoldyeck. Karena paksaan kakaknya itu, setelah ujian hunter Killua terpaksa ikut kembali kerumahnya. Karena perjuangan tekad Gon, Kurapica,dan Leorio yang nekad menerobos masuk ke rumah keluarga Zaoldyeck di Kururu Mountain, maka akhirnya Killua pun ikut kembali bersama Gon, dan dari saat itu Gon dan Killua tidak pernah berpisah. Killua memiliki Nen bertipe Henka, atau transformasi. Killua mengubah kekuatan Nen miliknya menjadi suatu kekuatan listrik yang cukup mematikan. Killua telah dilatih sedemikian rupa untuk menjadi seorang assassin, terbukti dengan mampunya ia membuka 3 pintu gerbang rumahnya, yang notabene beratnya 16 ton. Killua juga tahan terhadap racun dan aliran listrik.

* Leorio: Orang yang suka humor, bahkan kadang-kadang saat bertempur-pun ia sesekali bercanda. Merupakan salah satu teman baik Kurapica.Dia memiliki cita-cita untuk menjadi seorang dokter karena dia pernah kehilangan seorang teman yang sangat akrab dengan dia,ia tak dapat menyembuhkan temannya itu. dia ikut ujian hunter pun hanya karena dia membutuhkan dana untuk ikut kuliah di universitas kedokteran, pada akhirnya dia berhasil menjadi seorang dokter. Sejauh ini, Leorio hanya menguasai 'Ten' dari 4 dasar 'Nen'.

* Kurapika: Lelaki yang "cantik" ini berumur 16 tahun,ia membuat banyak orang bertanya-tanya apakah dia lelaki atau perempuan. Leorio pernah ingin mengajukan tebakan, apakah Kurapica laki-laki atau perempuan saat ujian hunter di menara trik. Orang yang sangat akrab dengan Gon, bijaksana dan selalu berpikir dengan kepala dingin. Wawasannya luas karena hobinya membaca buku (terutama buku sejarah). Walau demikian, saat mendengar tentang Genei ryodan, sifat kalapnya akan muncul, bersamaan dengan munculnya mata merahnya. Kurapica, sebagai keturunan terakhir suku Kuruta memiliki mata merah yang hanya akan muncul saat ia mulai marah. Kurapica sebenarnya memiliki Nen bertipe Gugenka, materialisasi, yang diwujudkan dengan rantai yang melilit tangan kanannya. Tetapi saat mata merahnya muncul, tipe Nen-nya berubah menjadi Tokushitsu, atau spesialisasi. Saat matanya berubah merah, kemampuan khususnya adalah dapat menggunakan semua tipe nen dengan tingkat kemahiran 100%. Kurapica mempunya dendam yang mendalam terhadap Genei Ryodan. 5 tahun sebelum ujian hunter,Genei Ryodan membunuh seluruh anggota suku Kuruta yang mendiami wilayah Rukuso.Banyak orang memburu mata merah dari suku Kuruta. Saat terjadi pelelangan di Yorkshin city, sepasang bola mata suku Kuruta terjual dengan harga 2,9 milyar.



* Hisoka : Pria misteris yang kuat dan aneh. Sifatnya yang nyentrik, sesuai dengan penampilan sehari-harinya mirip seorang pesulap atau badut (pierrot). Dia bertemu dengan Gon saat ujian hunter dan tertarik akan keberanian Gon dalam menolong Leorio. Menganggap bahwa Gon memiliki kekuatan potensial yang hebat, Hisoka berusaha menghindar untuk membunuh Gon, karena menunggu sampai kekuatan Gon cukup "matang untuk dipanen". Seorang anggota laba-laba atau Genei Ryodan (palsu, karena nomor punggungnya yang bernomor 4 hanya tempelan di punggungnya), walau sebenarnya ia hanya masuk dalam Genei Ryodan demi melawan sang pimpinan, Kuroro Lucifer. Sama seperti Killua, nen Hisoka bertipe Henka. Hyosoka mengubah nen-nya menjadi mirip seperti permen karet (Bungee Gum).Hisoka kemungkinan memiliki ketertarikan dengan salah satu anggota Genei Ryodan, Machi.

* Ging Freecss : Merupakan seorang hunter yang diakui sebagai salah satu hunter terhebat pada masa itu. Ging merupakan ayah dari Gon dan merupakan alasan kenapa Gon berusaha untuk menjadi seorang hunter profesional. Saat Gon masih sangat kecil, Ging meninggalkan Gon dalam perawatan Mito dan ibunya, sementara Ging sendiri menghilang tidak jelas kemana. Ging memiliki tipe nen Tokushitsu atau spesialisasi. Ging adalah salah satu dari 11 pencipta game Greed Island, yaitu Ging, Razor, Elena, Eeta, dan Dwun (aslinya Wdwune), sedangkan untuk 5 orang lagi tidak diketahui asal usulnya.

* Bibi Mito : Adik dari istri Ging Freecss, dia juga mencintai Ging, namun Ging lebih mencintai kakaknya. Dialah yang merawat Gon, sejak Gon masih kecil hingga dia berumur 12 tahun. Dia sangat membenci Ging, karena mengganggap Ging tidak bertanggung jawab dengan menelantarkan Gon begitu saja.

Thursday, July 29, 2010

6 Cute Asian Summer Hairstyle


summer haircut with side swept bangs and braid
summer haircut with side swept bangs and braid
lovely asian summer hair styles 2009 -cute casual summer haircut with two big braids
lovely asian summer hair styles 2009 -cute casual summer haircut with two big braids
latest cute summer hairstyle for holidays
latest cute summer hairstyle for holidays
easy summer hairstyle for asian girls
easy summer hairstyle for asian girls
cute curly hairstyle for summer 2009/10
cute curly hairstyle for summer 2009/10
pictures of summer/fall hairstyles
pictures of summer/fall hairstyles
more Asian hairstyles

Wednesday, July 28, 2010

Cute Hair Trends presents Haircuts Fashion Trends for Winter

Winter is very cold and dry so women do everything just to keep their haircuts looking fresh and beautiful. And one of the things women usually consider during winter is having their hair cut to adapt to the cold winter days. In this post are some of the short winter hairstyles that have consistently been fashionable this winter.This hairstyle cuts your hair short at the back while creating an angle out your face.
Haircuts Fashion Trends for Winter 2010
Haircuts Fashion Trends for Winter 2010

Trendy Short African American Hairstyle 2009-2010

Elise Neal short brown hairstyle with side swept bangs
Short African American Hairstyle 2010
I love this cute short African American haircut very much, how about you.Short hair is the trends this year, and it will be more hot the next year, though I know a lot girls do not want to cut their hair short, but this one looks great.
Elise Neal hair color is brown and in Straight, Ethnic African American texture.A good short hairstyle for square face shapes.

Layered Hair Style on Fine Hair





Layered Hair Style on Fine Hair

Tuesday, July 27, 2010

Tiring day...

Today is 15 syabaan, and D suppose to posa ganti tdy, but dunno la dis morning dah wake up at 4.30 boleh sambung tidur  balik till ke subuh, siap mimpi dah masak brown rice dalam rice cooker..bangun2 dah 6.45am, uwaaaa, lately ni rasa restless sgt.huhu..


Food Journal fr Today

Breakfast
3 slice of Sprouted grain bread
1 table spoon of Steffi Peanut Butter
1 small spoon of free sugar blueberry jam
Finish my yesterdy blueberry 0 fat yogurt


Send car to workshop - few hours kat situ..feel so stressed, lucky dpt wireless kat situ, surfing apa yg patut..hehe

12.45 noon hurry meeting my frenz. kat Solaris Hartamas, jam n sesat punya pasal reach 1.30-1.45pm,feel so hungry..tahan jelah
Abis meeting with my frenz tu, nothing much option kat sana yg ada, ada satu je kedai mamak, jam dah pukul 2.45,almost 3pm..so just ambik nasi sesenduk,ayam kari, sayur bendi n pedal (as below picture) and its cost me about rm8..dis is we call mamak at KL...minum tea ais yg kelat + papadam..

Lunch
Petang
Straight go to the office ,solat zuhur kat office n kawan ajak minum petang after asar
I just had nescaffe o panas kurang manis
one cempedak goreng small size (satu je tau)

Malam
Conducting class for new comer
still feel full, n kawan beli satay, mkn la 3 cucuk

send my frenz kat mantin
balik mkn satu small cube of watermelon
n plain water

Reach home very very lateeee... No workout today..huhu


tomorrow another bz day...

till then,
D

Cool Male Celebrity Hairstyle From Shahid Kapoor

Shahid Kapoor is a Bollywood actor, trained dancer, and model.Have you ever seen his films?He is so handsome,right?

 Shahid Kapoor

Shahid Kapoor starting off his career by working in music videos and advertisements, Kapoor made his Bollywood debut as a background dancer in Subhash Ghai's Taal.Four years later, he made his debut as a lead in Ishq Vishk and won a Filmfare Best Male Debut Award for his performance.

Shahid Kapoor long Surfer hairstyle for men
Cool Male Celebrity Hairstyle 
The Shahid Kapoor inspired look or to say the "Surfer Style" - Heavily layered, messy, beach style look!! Witty and naughty Sumeet in Kumkum is certainly ladies' hot favorite now and is sporting this very cute hair-do!! A very relaxed style, this surely clicks!This is really a cool hair style for men who love long wavy hair.

Monday, July 26, 2010

Jessica Simpson’s With White Short Hair Styles

Jessica Simpson’s With Short Hairdo Style

Jessica Simpson’s tousled waves made her win as one of the 5 winners in the hottest hair in Hollywood. Jessica’s hair has bits of layers reaching below the shoulders. Her hair is slightly layered with a few short strands around the face.

These strands turn into a longer length at the back which moves the hair out of her face and stay in a much better position at the back. In this hairdo, there is no need to blow-dry the hair to be smooth. It’s good to retain the natural wave that holds the curl.

You can start the process by using a mousse in dampening the hair. When it’s time to diffuse, you can use your fingers to tousle the hair instead of using a round brush which can cause hair straightening. This way, the navy texture of the hair is retained.

If you want to simulate a natural curl pattern, you can use 2 sizes of curling irons, size of 1” and 1.5” barrels. Use the larger iron at the top portions of the hair starting from the temple to make a volume and a looser wave. Have a random curl sections to exude a slight casual and natural appearance.
more short hair Jessica pic's
The image “http://3.bp.blogspot.com/_KZ5qdgu3avM/ShrlqlcUGLI/AAAAAAAABVU/7GaynsJ5kzU/s400/Simpson+Short+Hairstyles+in+2009+4.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. The image “http://3.bp.blogspot.com/_KZ5qdgu3avM/Shrl5an9OLI/AAAAAAAABV8/gdG3DA3q8p8/s400/Simpson+Short+Hairstyles+in+20093.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. The image “http://4.bp.blogspot.com/_KZ5qdgu3avM/Shrl27JM3PI/AAAAAAAABV0/U1NXCiwQkZ0/s400/Simpson+Short+Hairstyles+in+2009+.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.
The image “http://1.bp.blogspot.com/_KZ5qdgu3avM/Shrl0JCc7tI/AAAAAAAABVs/CYkyH-v9ZcM/s400/Simpson+Short+Hairstyles+in+2009+1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. The image “http://2.bp.blogspot.com/_KZ5qdgu3avM/ShrlxQOMneI/AAAAAAAABVk/KciI4Dw_4Wo/s400/Simpson+Short+Hairstyles+in+2009+2.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. The image “http://2.bp.blogspot.com/_KZ5qdgu3avM/ShrlusjLErI/AAAAAAAABVc/oACP7BPqXUI/s400/Simpson+Short+Hairstyles+in+2009+3.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Korean Hairstyles For Guys 2009-2010


Are you on holiday already?I guess you must have a very cool summer holiday!I know a lot schools not allowed their students dye their hair,then how to get a cool stylish hairstyle is a problem for young guys.If you still have no idea what kinda style to sport, why not try this cool spiky hairstyle ?
cool Korean Hairstyles For Guys
Korean Hairstyles For Guys
latest Korean Hairstyles For students
latest Korean Hairstyles For students
popular hairstyle for young men 2009-2010
popular hairstyle for young men 2009-2010
Cool Asian hairstyle for men

Wedding Hairstyles Tips

Wedding Hairstyles That Can Make Your Special Day
wedding hairstyles 2011
Each and every girl wants to look the most beautiful lady on her wedding day as she have spent a lot of her lifetime in dreaming for this great day, her enchanted prince and eternal love and beauty. So, when it comes to wedding hairstyles, you can go for a number of options. All of these options can be glamorous, romantic and classic.
The romantic wedding hairstyles can personify your beauty and prettiness. You can make loose updo with either soft and wispy tendrils or sensual and sweeping curls. Being feminine and poetic, such styles fit beautifully with a Cinderella sort of ball gown or with a dress with ruffles, tulle and laces. You can give such a hairstyle a more alluring touch by wearing atop a jewel encrusted tiara on your soft and sensual curls. And finally a majestic veil can transform you into a beautiful princess.find more wedding hairstyle on
You can also opt for a classy look when it comes to the wedding hairstyles. In this way you can look fashionable sensibly as well as your appearance will be refined, traditional and simply timeless. This hairstyle will go best with a sleek twist snuggled at the nape of the neck. It also complements a lot the neat and charming lines of an A-line. To enhance the beauty, you can accent with a delicate and elegant pearl comb or headpiece holding a sweeping tulle veil with satin edging all in place.
However, some of the women want to look glamorous on such an occasion. That is why they choose hairstyles that are sleek, chic and a little bit dramatic so that they can admire the spotlight. Some of them like a modern touch to be slightly unconventional and a fashion-forward always. They prefer ponytail or chic bob with a headband instead of traditional headpiece.
Get the latest wedding hairstyles 2011 on http://myhaircuts.blogspot.com/.Get the best wedding hairstyles for the big day! More new wedding hairstyles pictures will be added here.

2011 Emo Hairstyles: Some picture of emo haircut 2011

Here are some cool emo hairstyles for girls, I love this girls hairstyles so much, especially the color.
Do you love it? If you want to know this, please check out this post:emo gothic girl Cree (xMassacree).
emo girls hairstyle
emo girls hairstyle
emo girls hairstyle
hot emo girl haircut
emo girls hairstyle
2010 -2011 emo hairstyle for emo girls
emo girls hairstyle

kembali mencatat...







Yes i'm back to writing, take note on my daily food intake and exercise journal...D rasa D macam dah menyimpang jauh ni,makan bukan main selera,takut nk naik weigh scale tu..huhuhu, mmg D byk baca kisah kejayaan org kurangkan berat badan ni,,mmg kena simpan food & exercise diary..so i have to back on track nowwwww....



Breakfast
1 Sausage bun share with fren (hurry for appt)
Air susu coklat - also share, had bfast while driving

Lunch
Wantan Noodles Soup + Mushroom vege small portion

Petang
Cakoi client pelawa, rasa skt je
Cucur udang small portion
Keropok lekor RM1, share with fren
Tea Tarik medium glass

Pre workout
NIL - Still full due to minum petang

Workout
Indoor Cycling Class 45min -RPM by Azmy
Plain water
Sauna 15min

Post workout  / Dinner
Watermelon fruit
Half of 0 fat of yogurt - sgt tak lalu,dunno why

Food summary for today
D consider not really good,but for me its a good start compare thn before, da lama D tak write down my food intake, bkn main syok makan n lupa diri, sgt penting ada food diary ni rupanya. Exercise mcm biasa tetap di teruskan. tp again azmy's class i always pancit, sedangkan last attend indoor cycling class on Saturday baru ni..adui...


till then
happy dieting & workout!
D

Mushroom Haircut for Women

A popular caucasian men's haircut in the early 90's that got its name from the overall shape of the doo.Why women not have try?Here comes the latest trendy new mushroom hairstyle for women.Mushroom Haircut for Women The Mushroom Haircut, also known as a bowl cut,beach cut, pot haircut,or a chili bowl, is a haircut where the hair is cut short on the sides and back and looking as though someone put a bowl on the head and cut off all the visible hair.This haircut did not survive the test of time and is frowned upon today. But, recently, a lot ladies are wearing this stylish haircut!It's easy to do. (you may have noticed that the back of the hair is not short as the forhead, this cut only alike the bowl cut, and very stylish,right?)

This lady wears colors and with the trendy short mushroom cut, a perfcet style.
short mushroom hairstyle 2009-2010 short mushroom haircut for women from myhaircuts.blogspot.com
Also, you can check out on easy fashion what stylish lady wear!

Sunday, July 25, 2010

Short Black Bob Hair style 2009-2010

Black theme:Short black bob haircut, right above shoulder with shattered ends and blunt straight full.

Short Black Bob Hair style 2010 The short hair is hot recently, a lot girls around me are getting a new short haircut this summer.This spotted jacket with the tranparence looks great.